dobroge.tv

Live

FC Viitorul Constanța mizează totul pe cartea atacului

05 martie 2021
Publicitate

Victoria cu 5-0 de pe terenul lui Dinamo București le-a dat aripi jucătorului de la FC Viitorul. Constănțenii speră să repete jocul bun și în această seară, contra Academicii Clinceni, și să rămână cu șanse reale în calcule pentru calificarea în play-off.

Autor al unei duble în urmă cu o săptămână, contra lui Dinamo, Andrei Ciobanu a devenit principalul marcator al lui FC Viitorul după plecarea lui Luckassen în campionatul Turciei. Mijlocașul constănțenilor speră să mai fi păstrat goluri și pentru confruntarea din această seară, când la Ovidiu va veni Academica Clinceni, principala contracandidată la calificarea în play-off.

Mă bucur foarte mult că mi-am ajutat echipa. Sper în continuare să o fac dar mai important este performanța echipei. Noi dacă ne calificăm în play-off, cu siguranță toată lumea o să fie fericită”, a declarat Andrei Ciobanu, FC Viitorul Constanța.

La fel de important în meciul cu Dinamo s-a dovedit și brazilianul Jo Santos, care a înscris primul său gol în tricoul lui FC Viitorul și a obținut și un penalty. El a recunoscut că se simte deja ca acasă, deși nu are nici o lună de când s-a transferat pe litoral.

De când am ajuns aici, colegii mi-au acordat încredere, la fel și antrenorul, și toți ceilalți jucători nou veniți, astfel că, deși sunt aici de doar trei săptămâni, mă simt ca și cum am împlinit deja un an, ceea ce este foarte bine pentru mine.

Cu siguranță ei (n.r. Academica Clinceni) vor veni aici bazându-se pe un joc defensiv și contraatacuri pentru că ne cunosc echipa. Clinceniul este o echipă bună, cu jucători buni, care contribuie la orice fază, și cred că nu ne va fi deloc ușor”, a declarat Jo Santos, FC Viitorul Constanța.

FC Viitorul – Academica Clinceni, contând pentru etapa a 26 a Ligii Întâi la fotbal, se joacă în această seară, la Ovidiu, cu începere de la ora 20.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233