dobroge.tv

Live

Phoenix CSU Simona Halep, victorie importantă în weekend

08 martie 2021
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep are parte de un start aproape perfect de retur în Liga Națională la baschet feminin. Constănțencele au bifat aseară a patra victorie din cinci partide disputate și se mențin în lupta pentru locurile din prima jumătate a clasamentului.

Un dram de inspirație le-a lipsit elevelor lui Miroslav Popov pentru a-și continua startul perfect din returul campionatului, în ciuda statutului de outsidere cu care sunt privite de adversare.

După cele trei victorii din capitală, din urmă cu o săptămână, formația de pe litoral a găzduit în weekend, pentru a doua oară, un turneu din actuala ediție a Ligii Naționale.

Sâmbătă, Phoenix a întâlnit pe Olimpia Brașov, formația de pe locul trei al clasamentului și care pornea ca favorită certă înaintea partidei. În ciuda diferenței de valoare arătată de pozițiile ocupate în clasament, constănțencele au oferit o replică neașteptată și au fost aproape de a produce surpriza.

Din păcate, ele au revenit prea târziu în joc și au fost nevoite să se recunoască la final învinse la o diferență de doar patru puncte, scorul fiind de 63 la 67 pentru Olimpia Brașov.

Duminică însă, în confruntarea cu CS Municipal Târgoviște, lucrurile n-au mai stat deloc la fel. După un start ce a aparținut formației dâmbovițene, Phoenix a trecut la conducerea partidei și n-a mai cedat-o până la final, reușind să se impună cu scorul de 76 la 68, în condițiile în care au condus și cu 20 de puncte.

Cea mai bună sportivă a fost de departe americanca Tierra Henderson, care a reușit 23 de puncte pentru Phoenix, nouă recuperări și opt pase decisive, încheind meciul cu o eficiență de 34.

În urma acestor rezultate, Phoenix și Târgoviște se mențin la egalitate de puncte, ambele cu câte 24, și împart poziția a șasea a clasamentului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233