dobroge.tv

Live

Cinci finale pentru play-off

08 martie 2021
Publicitate

Viitorul speră până în ultima clipă la calificarea în play-off-ul Ligii Întâi. Constănțenii au scos doar un punct din confruntarea cu Academica Clinceni, astfel că Mircea Rednic are nevoie acum de victorii pe linie pentru a mai spera la primele șase locuri ale clasamentului.

Sunt cinci finale. Suntem obligați să le câștigăm pe toate dacă întradevăr vrem să mai sperăm la play-off”, a declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul

Așa și-a încheiat Mircea Rednic conferința de presă de la finalul partidei cu Academica Clinceni, terminată cu scorul de 1-1, contând pentru etapa a 26 a Ligii a doua. Tehnicianul constănțenilor s-a arătat din nou nemulțumit de prestația fundașilor săi, care a privat formația de pe litoral de încă două puncte importante în economia calificării în play-off-ul campionatului.

La fiecare meci, aceleași greșeli. Și e păcat. E vorba de aceleași principii simple care, ca apărători și mai ales la experiența fundașilor centrali, lucrurile sunt clare. Felul cum te poziționezi, nu ai voie să fi surprins că nu stai între adversar și poartă și să iei golurile pe care le-am luat. Pentru că noi am pierdut foarte multe puncte din cauza noastră”, a declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul

Cu doar cinci meciuri rămase de jucat din sezonul regular, FC Viitorul se află la opt puncte de primul loc ce asigură prezența în play-off-ul campionatului. Avantajul elevilor lui Rednic este acela că ei au și un meci mai puțin disputat față de principalele contracandidate, astfel că distanța s-ar putea reduce la numai cinci puncte.

În următoarea rundă, Viitorul joacă în deplasare, sâmbătă, contra lui FC Hermannstadt, formație aflată pe penultimul loc al clasamentului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233