dobroge.tv

Live

Phoenix a renăscut după numai o lună

09 martie 2021
Publicitate

Noua legiune americană de la Phoenix CSU Simona Halep a schimbat fața echipei în doar o lună de zile de la venirea la Constanța. Tierra Hendersson a fost principala marcatoare a victoriei din weekend contra celor de la Municipal Târgoviște și promite acum noi succese pentru formația de la malul mării.

Venită la Constanța în urmă cu aproximativ o lună, datorită experienței acumulate în decursul anilor, Tierra Henderson s-a impus încă de la început în primul cinci al lui Phoenix CSU Simona Halep. În acest interval ea a apucat să joace în șase partide în Liga Națională de baschet feminin, înregistrând o medie de 16,3 puncte pe meci, 7,4 recuperări și o eficiență medie de 18. De departe însă, cea mai bună prestație de până în prezent a avut-o duminică, împotriva celor de la Municipal Târgoviște.

Noi doar încercăm să câștigăm. Fiecare jucătoare din echipa noastră iubește baschetul. Este ceea ce ne asigură traiul. Așa că este normal să fim competitive. Mai avem și un antrenor exigent, care se așteaptă să câștigăm tot și să dăm ce avem mai bun în noi. Așa că în momentul în care am început aceste meciuri nu a fost o chestiune de a câștiga sau a pierde un meci, ci de a fi competitiv. Evident, încă din primele minute îți poți da seama dacă ai vreo șansă la victorie sau este imposibil”, a declarat Tierra Henderson, Phoenix CSU Simona Halep.

După cele două meciuri din weekendul trecut, Phoenix CSU Simona Halep participă la finalul acestei săptămâni la un nou turneu în Liga Națională de baschet feminin. De data aceasta, constănțencele vor evolua la Satu Mare, acolo unde vor întâlni ultima clasată, Rookies Oradea, dar și vicecampioana României, Municipal Satu Mare.

Satu Mare formează o echipă foarte bună, sunt pe locul doi în campionat cu un singur meci pierdut, așa că meciul se anunță unul foarte provocator. Ne va solicita atât din punct de vedere psihic, cât și fizic și în general în toate aspectele care au legătură cu baschetul. Momentan nu văd aceste lucruri ca fiind o problemă, vom intra în teren și vom da tot ce avem mai bun în noi și poate, cine știe, vom reuși să câștigăm și să producem un șoc în ligă”, a mai declarat Tierra Henderson, Phoenix CSU Simona Halep.

După 16 partide disputate în actuala ediție a Ligii Naționale la baschet feminin, Phoenix CSU Simona Halep și CS Municipal Târgoviște se află la egalitate de puncte, pe locul șase, cu câte 24 de puncte, însă formația dâmbovițeană are stă mai bine la coșaveraj. Pe cinci, cu un singur punct avans, se află Universitatea Cluj Napoca.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233