dobroge.tv

Live

Farul Constanța își caută dreptatea la CCA

10 martie 2021
Publicitate

FC Farul a reacționat la adresa brigăzii de arbitri care a oficiat partida din weekend, contra celor de la CSM Slatina, din Liga a doua. Oficialii constănțeni îl acuză pe centralul Mircea Ardelean pentru greșelile comise în timpul meciului de sâmbătă, încheiat cu scorul de 1-1. Același arbitru a mai greșit și la meciul „marinarilor” cu Ripensia Timișoara, de la mijlocul lunii decembrie, pierdută atunci de Farul cu scorul de 1-0. Ambele partide au avut câte o fază controversată, de fiecare dată judecată în defavoarea formației constănțene.

La patru zile de la remiza cu CSM Slatina, contând pentru etapa a 18-a a Ligii a doua la fotbal, FC Farul a reacționat oficial la adresa brigăzii care a oficiat la centru partida și a cerut Comisiei Centrale a Arbitrilor să analizeze prestația lui Mircea Ardelean. În opinia oficialilor constănțeni, arbitrul se face vinovat de vicierea rezultatului atât la partida de sâmbătă, încheiată cu scorul de 1-1, cât și la cea de la mijlocul lunii decembrie, contra Ripensiei Timișoara, din etapa a 14-a, pierdută de Farul cu 1-0.

Din păcate, constatăm cu surprindere și dezamăgire că erorile repetate de arbitraj îndreptate împotriva echipei noastre au influențat decisiv atât rezultatele finale ale meciurilor, cât și poziția ocupată în clasamentul Ligii a 2-a. Având în vedere lupta strânsă pentru accederea în play-off, orice greșeală de arbitraj își pune amprenta în mod considerabil asupra stabilirii ierarhiei la sfârșitul sezonului regular și luptei pentru promovare în prima ligă. În acest sens, AFC Farul Constanța solicită respectuos Comisiei Centrale de Arbitri să analizeze atent prestațiile arbitrului Mircea Ardelean în meciurile disputate de echipa noastră împotriva echipelor Ripensia Timișoara și CSM Slatina din actualul sezon al Ligii a 2-a și să dispună măsurile de rigoare”, se arată în comunicatul celor de la FC Farul.

Până la primirea unui răspuns în acest sens, conducătorii „marinarilor” au cerut să nu mai fie arbitrați pe viitor de Mircea Ardelean.

Vă solicităm ca arbitrul Mircea Ardelean să nu mai fie delegat la meciurile echipei noastre pentru că a demonstrat că nu poate fi imparțial și pentru a evita eventualele momente tensionate”, se mai arată în comunicatul celor de la FC Farul.

De asemenea, pe lângă aceste critici, Ianis Zicu, antrenorul „marinarilor”, s-a arătat nemulțumit la finalul meciului cu Slatina, de amânările repetate ale Federației Române de Fotbal în cazul partidei cu Universitatea Cluj.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233