dobroge.tv

Live

Victorie la masa verde pentru Farul Constanța

11 martie 2021
Publicitate

Salt de șase locuri făcut de Farul Constanța în clasamentul Ligii a doua la fotbal. „Marinarii” au urcat pe loc de play-off, după ce Comisia de disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat aseară verdictul în cazul partidei cu Universitatea Cluj, amânată de două ori din cauza infectărilor cu COVID-19. Farul a câștigat la masa verde meciul cu ardelenii și se află acum pe cinci, la doar trei puncte de liderul U Craiova 1948.

După mai bine de trei luni de amânări și discuții, Comisia de disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a dat verdictul în cazul partidei dintre Universitatea Cluj și FC Farul Constanța, contând pentru etapa a XI-a, amânată în două rânduri din cauza infectărilor cu COVID-19.

Potrivit oficialilor de la malul mării, așa cum era de așteptat, victoria a revenit formației constănțene, la masa verde, cu scorul de 3-0. De partea cealaltă, ardelenii și-ar fi dorit ca deznodământul partidei să fie stabilit pe teren, în ciuda faptului că regulamentul este strict în astfel de situații.

În urma acestei decizii, Farul a făcut un salt de șase locuri în clasamentul Ligii a doua, fiind acum pe poziție de play-off. După 17 partide disputate în campionat, „marinarii” au acumulat 28 de puncte, fiind la doar trei lungimi distanță de FC U Craiova 1948 și ASU Poli, care împart prima poziție.

În ciuda acestor lucruri, lupta pentru calificarea în play-off este departe de a fi încheiată. Până la finalul sezonului regular mai sunt programate doar trei etape, însă Farul va juca doar în două dintre acestea.

În runda următoare, programată pentru sâmbătă, formația de pe litoral dispută ultima partidă de pe teren propriu, contra celor de la Comuna Recea, iar singurul rezultat luat în calcul este victoria.

În ultima partidă din sezonul regular, constănțenii joacă în deplasare, contra celor de la FC U Craiova 1948. Cu doar trei etape rămase de disputat, nu mai puțin de 12 echipe luptă cu șanse pentru un loc de play-off, acestea fiind despărțite de doar șapte puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233