dobroge.tv

Live

Farul, obligată să câștige „acasă”

12 martie 2021
Publicitate

FC Farul are soarta calificării în play-off-ul Ligii a doua în propriile mâini. După ce au urcat pe locul cinci, „marinarii” sunt obligați să câștige mâine, contra celor de la Comuna Recea pentru a-și consolida poziția din clasament.

FC Farul dispută sâmbătă dimineață ultima partidă din sezonul regular pe teren propriu. Elevii lui Ianis Zicu primesc vizita celor de la Comuna Recea într-un meci pe care sunt obligați să îl câștige dacă vor să rămână în lupta pentru promovarea în Liga Întâi. La mijlocul săptămânii Federația Română de Fotbal a decis să acorde victoria la masa verde Farului în disputa cu Universitatea Cluj, astfel că acum soarta calificării în play-off depinde doar de „marinari”.

Când începi un campionat, așa cum am învățat în atâția ani de fotbal, ajungi într-un astfel de moment și este bine că am ajuns, cu două etape înainte de finalul sezonului regular, să depindem doar de noi. Este lucrul cel mai important și mă bucur că, în acest moment, suntem singurii care putem să decidem dacă avem față de play-off sau nu”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

Chiar dacă cei de la Comuna Recea nu mai au nici un obiectiv pentru ultimele etape ale sezonului regular, Ianis Zicu se așteaptă la o partidă grea. La fel și jucătorii, care nu concep însă alt rezultat decât victoria.

Avem o singură opțiune la meciul acesta, doar victoria. Ne gândim doar la cele trei puncte, trebuie să facem tot posibilul să le obținem și să ne consolidăm poziția aceasta în primele șase locuri”, a declarat Paul Antoche, FC Farul Constanța.

Trebuie să câștigăm meciul de sâmbătă cu Recea. O partidă foarte grea, întâlnim un adversar care a arătat o formă bună și în finalul anului trecut și în acest început de an, nu au pierdut până acum. Au un moral bun, au bătut U Cluj acasă și, cu siguranță, va fi o partidă foarte grea. Au jucători tineri, foarte mulți, care aleargă extraordinar de mult, sunt pregătiți ca să facă totul pentru a nu pierde partida și sunt convins că va fi dificil”, a mai declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

Înaintea partidei de sâmbătă, cu două meciuri rămase de disputat, FC Farul ocupa poziția a șasea a clasamentului, cu 28 de puncte, la egalitate însă cu alte patru formații. De altfel, nu mai puțin de 12 echipe sunt angrenate în lupta pentru calificarea în play-off-ul de promovare, diferența dintre primul loc și poziția a 12-a, fiind de doar șapte puncte.

FC Farul – Comuna Recea, contând pentru etapa 19 a Ligii a doua la fotbal, se joacă sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul din strada Primăverii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233