dobroge.tv

Live

Adrian Mutu și-a ales jucătorii pentru echipa națională

15 martie 2021
Publicitate

FC Viitorul va fi reprezentată de trei fotbaliști la Campionatul European de tineret din acest an. Selecționerul Adrian Mutu a anunțat aseară lista celor de 23 de jucători pe care se va baza la turneul final ce va debuta pe 24 martie.

Radu Boboc, Andrei Ciobanu și George Ganea sunt cei trei jucători din lotul lui FC Viitorul pe care selecționerul naționalei de tineret a României, Adrian Mutu, se va baza la prima parte a Campionatului European.

Aceștia au fost incluși pe lista celor 23 de jucători care vor participa la turneul final, printre care se mai numără și fostul lor coleg, Alexandru Mățan, transferat săptămâna trecută în Statele Unite ale Americii, la Columbus Crew.

Reprezentativa sub 21 de ani a României va participa în perioada 24-30 martie la faza grupelor a Campionatului European de tineret din Ungaria și Slovenia.

Distribuită în grupa A, alături de țara gazdă, Germania și Țările de Jos, selecționata României va disputa toate cele trei partide la Budapesta.

Reunirea tricolorilor este programată pentru 17 martie 2021, în funcție de meciurile pe care le au jucătorii la echipele lor de club. Tricolorii vor face deplasarea în Budapesta pe 21 martie, unde vor sta pe toată perioada.

Faza grupelor va avea loc între 24 și 31 martie, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie.

Primul meci al tricolorilor mici la turneul final este programat pentru 24 martie, contra Țărilor de jos, urmând ca pe 27 martie să întâlnească Ungaria și pe 30 martie pe Germania.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233