dobroge.tv

Live

Phoenix întâlnește campioana

16 martie 2021
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep a mai făcut un pas către îndeplinirea primului obiectiv al campionatului. Constănțencele au urcat pe locul șase al clasamentului după ultimul turneu disputat în Liga Națională de baschet feminin și se pregătesc acum de asaltul final. Formația de pe litoral mai are de jucat patru partide din sezonul regulat, printre care și cea cu Universitatea Cluj, principala contracandidată la locul cinci al clasamentului.

Liga Națională de baschet se apropie cu pași repezi de faza play-off-ului, acolo unde se va stabili și ierarhia finală în acest sezon. Chiar dacă începutul de campionat a fost unul destul de greu pentru Phoenix CSU Simona Halep, în care a părut că nu își găsește cadența, constănțencele au reușit să recupereze în ultima lună handicapul din clasament și se luptă acum pentru poziția a cincea.

Pentru a mai face un pas către îndeplinirea obiectivului fixat pentru sezonul regulat, ele au nevoie acum de o victorie în turneul ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, ce va avea loc la Sfântu Gheorghe.

În cele două partide programate cu sâmbătă și duminică, elevele lui Miroslav Popov vor întâlni campioana Sepsi, singura formație neînvinsă din campionat, și pe ACS Târgu Secuiesc.

Sperăm să câștigăm cu Târgu Secuiesc, cu Sepsi o să fie destul de greu pentru că sunt campioane și o să fie un meci foarte foarte greu. Dar, totuși, sperăm să fie bine cu Târgu Secuiesc. Să câștigăm, să avem încredere în noi, să fim pozitive și să luptăm”, a declarat Andreea Mititelu, Phoenix CSU Simona Halep

Înaintea turneului de la Sfântu Gheorghe, Phoenix CSU Simona Halep ocupă locul șase al clasamentului, la un punt în spatele celor de la Universitatea Cluj Napoca, principala adversară a constănțencelor la locul cinci.

De partea cealaltă, Sepsi este liderul absolut al acestei ediții a Ligii Naționale, în timp ce ACS Târgu Secuiesc este pe locul opt, în luptă deschisă pentru calificarea în play-off-ul campionatului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233