dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud se pregătește de derby

17 martie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a intrat în linie dreaptă cu pregătirea derby-ului cu CSM București. Constănțenii se antrenează în formulă completă în Sala Sporturilor înaintea deplasării la Baia Mare, acolo vor întâlni la începutul săptămânii viitoare ocupanta locului patru, CSM București.

Cu doar trei meciuri jucate în acest an, Liga Zimbrilor se reia la începutul săptămânii viitoare. HC Dobrogea Sud, ocupanta locului trei în clasament, va juca la Baia Mare derby-ul cu CSM București, formația de pe locul patru.

Dacă pentru echipa din capitală aceasta este una dintre ultimele șanse de a mai spera la un loc pe podium la finalul campionatului, formația de pe litoral nu concepe alt rezultat decât victoria, pentru a nu pierde contactul cu primele două clasate, Dinamo București și Potaissa Turda.

Așa cum anunțaseră încă de la începutul anului, oficialii constănțeni au ca obiectiv pentru acest sezon clasarea pe locul secund în campionat și trofeul Cupei României.

Antrenorul Djordje Cirkovic are la dispoziție întreg lotul, inclusive pe internaționalii Daniel Vasile, Gabriel Ilie, Irakli Chikovani, Nebojsa Simovic și Fabio Chiuffa, acesta din urmă obținând în weekend calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu naționala Braziliei.

Meciul HC Dobrogea Sud - CSM Bucureşti, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii Naţionale, este programat marți, 23 martie, de la ora 15.50, în Sala „Lascăr Pană” din Baia Mare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233