dobroge.tv

Live

Debut cu înfrângere pentru BC Athletic

17 martie 2021
Publicitate

BC Athletic a debutat cu o înfrângere categorică la turneu de la Voluntari, primul în Liga Națională de baschet masculin după o pauză prelungită. Constănțenii au cedat cu scorul de 47 la 94 contra celor de la ACS U Banca Transilvania Cluj Napoca, singura echipă neînvinsă din campionat. Chiar la această oră, elevii lui Alexandru Olteanu dispută cea de a doua partidă din cadrul turneului, contra celor de la CSA Steaua București.

BC Athletic n-a avut nici o șansă în confruntarea cu ACS Banca Transilvania Cluj Napoca, singura echipă cu victorii pe linie din Liga Națională la baschet masculin. Contând pentru etapa a XVI-a a campionatului, partida a avut loc în Sala Gabriela Szabo din Voluntari.

Încă din startul meciului, ardelenii au trecut la conducere pe tabela de marcaj și au reușit să încheie primul sfert cu un avans de 11 puncte, scor 20 la 9. Parțialul secund a fost însă unul de excepție pentru elevii pregătiți de Alexandru Olteanu.

„Gladiatorii” din Tomis au dat peste cap toate calculele hârtiei și au câștigat sfertul cu un avans de șapte puncte, scor 22 la 15, reducând handicapul de pe tabelă la doar patru puncte la pauza meciului. Ardelenii și-au adus însă aminte că sunt favoriții partidei și nu le-au mai dat nici o șansă constănțenilor în repriza a doua, reușind să încheie meciul cu 47 de puncte avans.

S-a încheiat 94 la 47 pentru ACS U Banca Transilvania Cluj, care a ajuns la a 13-a victorie din tot atâtea posibile în actuala stagiune a Ligii Naționale la baschet masculin și se menține pe locul secund al clasamentului.

De partea cealaltă, BC Athletic rămâne „lanterna roșie” și singura formație fără victorie, constănțenii înregistrând numai înfrângeri de la startul campionatului. Chiar la această oră, echipa pregătită de Alexandru Olteanu dispută cea de a doua partidă din cadrul turneului de la Voluntari, contra celor de la CSA Steaua București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233