dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud a urcat pe locul al doilea

24 martie 2021
Publicitate

După aproape încă o lună de pauză, HC Dobrogea Sud a revenit cu o victorie în Liga Zimbrilor. Constănțenii au câștigat ieri derby-ul cu CSM București și a urcat pe locul doi în clasament. Formația de pe litoral a profitat și de remiza dintre Potaissa Turda și Dinamo București, cu scorul de 27 la 27.

Pauza prelungită din întrecerea internă le-a prins bine handbaliștilor de la HC Dobrogea Sud, care au revenit cu un succes categoric în Liga Zimbrilor.

Elevii lui Djordjie Cirkovic s-au impus marți seară în derby-ul cu CSM București și au scos practic formația din Capitală din lupta pentru podium. Constănțenii au decis soarta partidei încă din prima repriză, câștigată cu scorul de 13 la 8.

După revenirea de la cabine, ambele echipe au mers cap la cap, astfel că la final victoria a revenit HCDS-ului cu scorul de 24 la 19.

În urma acestui rezultat, coroborat și cu egalul dintre Potaissa Turda și Dinamo București, formația de pe litoral a urcat pe locul doi al clasamentului, având 45 de puncte după 18 etape disputate. Lider rămâne în continuare Dinamo București, care are un avans de șapte puncte față de HCDS, fiind singura echipă fără înfrângere din actuala stagiune. Următoarea partidă pentru HC Dobrogea Sud este programată pentru 1 aprilie, când va evolua împotriva celor de la CSM Focșani, ocupanta locului șapte în clasamentul Ligii Zimbrilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233