dobroge.tv

Live

Phoenix CSU Simona Halep urcă în clasament

25 martie 2021
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep se menține în grafic în cursa pentru play-off-ul Ligii Naționale la baschet feminin. Constănțencele au înregistrat un succes în turneul de la Sfântu Gheorghe și au urcat până pe locul cinci al clasamentului.

După înfrângerea scontată de luni, în fața liderului campionatului și totodată campioana României a ultimilor ani, ACS Sepsi Sfântu Gheorghe, reprezentanta Constanței în Liga Națională de baschet feminin, Phoenix CSU Simona Halep s-a revanșat marți.

Elevele lui Miroslav Popov erau obligate să câștige confruntarea cu formația din Târgu Secuiesc pentru a se menține în cursa pentru o poziție cât mai bună înainte de play-off.

Diferența din clasament s-a văzut și pe terenul de joc, acolo unde constănțencele au controlat prima jumătate a partidei, reușind să intre la cabine cu un avans de 17 puncte.

Avansul a adus însă și o relaxare în jocul formației de pe litoral care i-a permis adversarei să revină în joc în ultima parte a meciului. A fost însă prea puțin pentru formația din Târgu Secuiesc, care n-a reușit să întoarcă soarta partidei, astfel că victoria a revenit celor de la Phoenix CSU Simona Halep cu scorul de 59 la 51.

În urma acestui succes, constănțencele au urcat până pe locul cinci al clasamentului, având 30 de puncte după 20 de etape disputate.

Vineri, formația de pe litoral are programată o nouă confruntare în Liga Națională. Phoenix va întâlni de la ora 18 pe FCC Baschet Arad, în sala Victoria din Arad, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 21, penultima din sezonul regulat. Înantea acestei confruntări arădencele ocupau a treia treaptă a podiumului cu 35 de puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233