dobroge.tv

Live

„Gladiatorii“ vor prima victorie la Focșani

26 martie 2021
Publicitate

Fără victorie în cele 16 meciuri disputate în actuala ediție a Ligii Naționale la baschet masculin, BC Athletic speră să spargă gheața în acest weekend. Constănțenii joacă sâmbătă și duminică la Focșani în cel de-al nouălea turneu al sezonului.

După ce au întâlnit până acum formații din partea superioară a clasamentului Ligii Naționale la baschet masculin, „gladiatorii“ din Tomis au parte acum și de adversari mai accesibili în retur. 

BC Athletic este singura formație din campionat care n-a înregistrat nici un succes în cele 16 partide disputate până în acest moment, însă speră să spargă gheața la acest capitol în acest weekend. Formația de pe litoral va evolua sâmbătă și duminică, la Focșani, în cadrul turneului cu numărul nouă al campionatului. 

În cele două zile de confruntări, constănțenii vor întâlni pe CSM Miercurea Ciuc, ocupanta locului 12 în clasament, cu 18 puncte, respectiv pe CS Municipal 2007 Focșani, formație aflată pe locul 9 cu 21 de puncte.

 Înaintea celor două etape programate în weekend, BC Athletic era pe ultima poziție, cu 16 puncte din tot atâtea partide disputate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233