dobroge.tv

Live

BC Athletic a spart gheața în campionat

29 martie 2021
Publicitate

După nu mai puțin de 16 înfrângeri consecutive, BC Athletic a spart în sfârșit gheața în Liga Națională de baschet masculin. „Gladiatorii” din Tomis au bifat în weekend primele două victorii din acest sezon și au scăpat de lanterna roșie a clasamentului.

BC Athletic Neptun Constanţa a înregistrat sâmbătă seară prima victorie de la începutul campionatului, după ce s-a impus cu 78-48 în fața celor de la CSM Miercurea Ciuc în cadrul etapei cu numărul 17 a Ligii Naționale la baschet masculin.

Contrar tuturor așteptărilor, partida a fost la discreția constănțenilor pe toată durata ei, „gladiatorii” din Tomis intrând la cabine cu avantaj de 18 puncte, scor 38-20. C

ei mai buni marcatori pentru formația de pe litoral în această partidă au fost americanul Siler Schneider, cu 24 de puncte, urmat de Iulian Orbeanu, cu 17 puncte.

Constănțenii au repetat evoluția bună și duminică, în cea de a doua partidă din cadrul turneului de la Focșani, în care au întâlnit gazdele de la CS Municipal 2007 Focșani.

Aflați pe locul zece înaintea partidei și cotați cu prima șansă la victorie, focșănenii au avut parte de o replică dârză din partea elevilor lui Alexandru Olteanu. Astfel că după disputarea celor patru reprize din timpul regulamentar tabela a indicat egalitate, 67 la 67.

În aceste condiții s-a trecut la prelungiri, numai egalitatea s-a menținut și după prima repriză suplimentară, încheiată cu scorul de 12 la 12. Constănțenii s-au dovedit mai bine pregătiți fizic în cea de a doua repriză de prelungiri, pe care au câștigat-o cu scorul de 15 la 8, și au încheiat astfel meciul victorioși, cu scorul general de 94 la 85. Cei mai eficienți jucători de la învingători au fost Mario Lazăr cu 28 puncte, și Daniel Mâinea, cu 17 puncte.

În urma celor două succese înregistrate în turneul de la Focșani, BC Athletic a bifat primele două victorii din actuala ediție de campionat, din care s-au disputat până acum 18 etape. Grație acestor succese, constănțenii au scăpat temporar de ultima poziție a clasamentului și au urcat pe 12, cu 20 de puncte.

Formația de pe litoral nu se va putea bucura prea mult de aceste victorii, pentru că joi are programate din nou meciuri în campionat. BC Athletic joacă la finalul acestei săptămâni la Voluntari alte două etape, în care va întâlni pe SCMU Craiova și pe CS Dinamo Bucureși.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233