dobroge.tv

Live

Farul Constanța a ratat dramatic calificarea în play-off

29 martie 2021
Publicitate

Final trist de sezon regular pentru FC Farul Constanța. Formația de pe litoral a ratat ieri calificarea în play-off-ul de promovare în Liga Întâi după disputarea meciurilor din ultima etapă a campionatului. „Marinarii” au terminat pe șapte, la egalitate de puncte cu formații de pe la locurile 5 și 6, însă diferența a fost făcută de rezultate din meciurile directe.

Final nebun de sezon regular în Liga a doua. 11 formații au sperat până în ultima clipă la un loc dintre primele șase ale clasamentului, printre acestea numărându-se și FC Farul Constanța.

Aflați pe locul patru înaintea ultimei runde din sezonul regulat, în care nu au evoluat, „marinarii” au asistat neputincioși cum calificarea în play-off-ul de promovare le scapă printre degete.

În urma rezultatelor înregistrate duminică, formația pregătită de Ianis Zicu a terminat pe poziția a șaptea, cu 32 de puncte, la egalitate cu formațiile de pe locurile 5 și 6.

Conform regulamentului, diferența s-a făcut nu după golaveraj, ci după rezultatele înregistrate în meciurile directe. În aceste condiții, după disputarea partidelor din sezonul regular, cele șase formații care se vor lupta pentru promovarea în Liga Întâi sunt FC U Craiova, Dunărea Călărași, CS Mioveni, Rapid Bucuresti, FK Csikszereda și ASU Politehnica Timișoara.

Alb-albaștrii vor evolua în continuare în play-out, unde cele 14 echipe vor fi împărțite în două grupe de câte șapte echipe. În fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație.

La finalul play-out-ului, vor retrograda locurile 6 și 7, iar cele două formații de pe locul 5 din cele două grupe vor juca un baraj în dublă manşă pentru menținerea în Liga 2. Fiecare echipă își va păstra numărul de puncte acumulate în sezonul regulat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233