dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, încă un meci greu în Liga Zimbrilor

30 martie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud vrea să își consolideze poziția din clasamentul Ligii Zimbrilor. Învingători în runda precedentă, în derby-ul cu CSM București, constănțenii joacă mâine la Sfântu Gheorghe contra celor de la CSM Focșani.

HC Dobrogea Sud a plecat miercuri după amiază spre Sfântu Gheorghe, acolo unde va disputa un nou meci din campionat, în cadrul etapei cu numărul 20 a Ligii Naționale la handbal masculin.

Formația de pe litoral va întâlni joi după amiază pe CSM Focșani 2007, ocupanta locului șapte al clasamentului. Constănțenii abordează confruntarea cu moralul ridicat, mai ales după ce au câștigat în etapa trecută derby-ul cu CSM București și au urcat pe locul secund.

Antrenorul Djordjie Cirkovic speră să îi aibă la dispoziție pentru întâlnirea de joi pe Șandru, Nistor și Buricea, care n-au evoluat nici contra lui CSM București, fiind în recuperare după problemele medicale cu care s-au confruntat.

Partida este prima dintre cele două formații din acest sezon. În tur, echipa antrenată de Dalibor Cutura, fostul jucător al constănțenilor, nu s-a putut prezenta la meci din cauza mai multor cazuri de COVID-19.

Vrâncenii ocupă locul șapte în clasament, cu nouă victorii în 18 meciuri, și au demonstrat în acest sezon că alcătuiesc o echipă redutabilă, greu de bătut.

De partea cealaltă, formația constănțeană este pe locul doi, cu 45 de puncte, cu unul mai mult decât principala urmăritoare, CSM București.

CSM Focșani 2007 – HC Dobrogea Sud, din cadrul etapei a XX-a, se joacă joi seară, în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, cu începere de la ora 18.25. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233