dobroge.tv

Live

Farul Constanța și-a aflat programul din play-out

30 martie 2021
Publicitate

După ce a ratat calificarea în play-off-ul de promovare în Liga Întâi, FC Farul va lupta acum pentru salvarea de la retrogradare. Formația de pe litoral și-a aflat aseară programul după care va evolua în play-out, primul meci urmând să aibă loc la Constanța.

Federația Română de Fotbal a anunțat componența celor două grupe și programul după care se vor disputa meciurile pentru menținerea în Liga a doua la fotbal.

Printre echipele care vor lupta pentru salvarea de la retrogradare se numără și FC Farul Constanța, care a ratat de puțin ocuparea unuia din primele șase locuri ale clasamentului la finalul sezonului regular.

Conform tragerii la sorți „marinarii” au fost repartizați în Grupa A, alături de Metaloglobus Bucureşti, Universitatea Cluj, Fotbal Comuna Recea, Ripensia Timișoara, CSM Slatina și Pandurii Târgu Jiu.

Primul meci pentru formația de pe litoral este programat să aibă loc la Constanța, pe 3 aprilie, când va evolua contra celor de la Ripensia Timișoara. În faza play-out-ului se va intra cu toate punctele acumulate în sezonul regular, astfel că Farul va porni din postura de lider al clasamentului, cu 32 de puncte.

În cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație. La finalul play-out-ului, vor retrograda locurile 6 și 7, iar cele două formații de pe locul 5 în cele două grupe vor juca un baraj în dublă manşă pentru menținerea în Liga 2.

În grupa Farului, înaintea startului în play-out, ultimele două clasate sunt CSM Slatina, cu 15 puncte, și Pandurii Târgu Jiu, cu 13 puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233