dobroge.tv

Live

EURO U21. Mutu, după meciul România – Germania: Băieţi, capul sus! Aţi luptat, aţi dat până la ultima picătură de transpiraţie - VIDEO

31 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Adrian Mutu, le-a mulţumit jucătorilor pentru dăruire în discursul de la finalul meciului cu Germania, scor 0-0, precizând că nu li se poate reproşa nimic, scrie news.ro.

“Băieţi, capul sus că nimeni nu are să vă zică nimic. Aţi luptat, aţi dat până la ultima picătură de transpiraţie. Bravo, am dat maximum. Asta e cel mai important, pentru că regrete nu avem în ceea ce înseamnă dorinţa noastră de a câştiga şi de a ne califica. Şi pentru asta eu şi staful meu vă mulţumim şi cred că România e mândră de voi şi de ardoarea cu care aţi jucat. Păcat că în fotbal nu tot timpul se plăteşte acest lucru. Trebuie să fim mai concreţi, să dăm goluri. Hai România!”, a spus Mutu.

România a terminat la egalitate, scor 0-0, marţi, la Budapesta, meciul cu Germania din ultima etapă a Grupei A a turneului final al Campionatului European de tineret şi a ratat calificarea în sferturile de finală ale competiţiei. Fără să piardă, cu cinci puncte, "tricolorii mici" au terminat grupa pe locul 3, după Olanda şi Germania, tot câte cinci puncte, ambele calificate mai departe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233