dobroge.tv

Live

Phoenix face calcule de play-off

31 martie 2021
Publicitate

Federația Română de Baschet a anunțat programul ultimului turneu din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet feminin. Acesta va începe lunea viitoare și va fi încheiat tocmai joi cu confruntarea constănțencelor de la Phoenix CSU Simona Halep cu CS Universitatea Cluj.

Phoenix CSU Simona Halep nu a renunțat la gândul de a termina sezonul regulat în Liga Națională la baschet feminin în prima jumătate a clasamentului, chiar dacă șansele în acest sens sunt minime. Constănțencele au programat ultimul meci din această fază a competiției joia viitoare, contra celor de la Universitatea Cluj.

Ardelencele n-au putut evolua în ultima perioadă din cauza îmbolnăvirilor cu COVID-19, astfel că au nu mai puțin de patru meciuri restante în campionat, ultimul chiar cu formația de pe litoral, care va închide practic și sezonul regulat. Înaintea turneului care va avea loc în Sala Agronomia din București, formația din Cluj era pe locul 9, cu 28 de puncte, la trei lungimi în spatele constănțencelor.

Avantajul ardelencelor este acela că vor întâlni numai echipe din coada clasamentului, astfel că pornesc cu prima șansă la victorie în toate cele trei partide de dinaintea confruntării cu Phoenix CSU Simona Halep.

De asemenea, pentru a termina pe locul cinci al clasamentului, pe lângă un succes cu Universitatea Cluj, constănțencele au nevoie și de o surpriză de proporții în confruntarea dintre CSU Rookies Oradea și CS Municipal Târgoviște, care este programată lunea viitoare.

În cazul în care aceste calcule nu se confirmă, Phoenix CSU Simona Halep va termina sezonul regulat pe locul șapte al clasamentului și va întâlni în play-off vicecampioana CS Municipal Satu Mare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233