dobroge.tv

Live

Victorie cu mari emoții pentru HC Dobrogea Sud

02 aprilie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a tremurat serios ieri, la revenirea în Liga Zimbrilor. Constănțenii au câștigat la limită confruntarea cu CSM Focșani și se mențin pe locul secund al clasamentului, la punct în fața Potaissei Turda.

Diferența de aproape 20 de puncte dintre HC Dobrogea Sud și CSM Focșani nu s-a văzut aproape deloc în confruntarea de joi seară dintre cele două formații, contând pentru etapa a 20-a a Ligii Zimbrilor.

Constănțenii au fost echipa care au dat tonul în teren, însă adversarii lor au reușit să se păstreze aproape pe întreaga durată a partidei. Mai mult decât atât, în finalul meciului focșănenii au reușit să recupereze un handicap de cinci goluri astfel că ultimele minute au fost extrem de tensionate.

Veteranul George Buricea a fost cel care a înscris golul victoriei cu șase secunde înainte de final, astfel că partida s-a terminat cu succesul celor de la HC Dobrogea Sud, cu scorul de 27 la 26.

În urma acestui rezultat, coroborat și cu victoria celor de la Potaissa Turda în confruntarea cu CSU Suceava, lupta pentru a doua poziție a clasamentului rămâne deschisă.

Cele două formații sunt în continuare despărțite de un punct, constănțenii fiind pe doi, cu 48 de puncte. Liderul absolut al campionatului este Dinamo București, care nu a pierdut nici o partidă în actuala ediție a Ligii Naționale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233