dobroge.tv

Live

Farul Constanța debutează în play-out

02 aprilie 2021
Publicitate

FC Farul debutează mâine în play-out-ul Ligii a doua la fotbal. Primul meci pentru „marinari” este programat pe teren propriu, împotriva Ripensiei Timișoara. Un succes mâine le-ar asigura constănțenilor liniștea în privința calculelor retrogradării.

FC Farul își poate îndeplini în mare măsură, încă de mâine, primul obiectiv al ultimei părți a campionatului. Formația de pe litoral luptă pentru salvarea de la retrogradare, însă un succes sâmbătă contra Ripensiei Timișoara ar aduce liniștea din acest punct de vedere. Constănțenii au toate motivele pentru a-și dori victoria, mai ales în condițiile în care echipa din Banat a contribuit și ea la ratarea calificării în play-off de către fariști.

Nu cred trebuie să ne luăm revanșa ci trebuie să câștigăm meciul pentru a fi liniștiți în următoarele cinci partide. Jucăm cu echipa care se află pe loc de baraj în acest moment. Sunt 10 puncte între noi și ei. Dacă vom câștiga vor fi 13 puncte, cu alte 15 puncte rămase în jos în joc și cred că atunci lucrurile vor fi 100% rezolvate”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

Dacă adversarul nu pare să le pună prea multe probleme, Ianis Zicu trebuie să găsească soluțiile pentru a-și îmbărbăta proprii jucători, care sunt cu moralul la pământ după ratarea calificării în play-off-ul de promovare în Liga Întâi.

Din păcate, am terminat la egalitate de puncte cu echipele cu care am avut rezultate mai puțin bune. Nu am avut șanse în multe momente în acest sezon. Din păcate nu am reușit să ne îndeplinim obiectivul și lucrul acesta mă apasă, mă doare și pe mine și pe jucători. Îi văd afectați pentru că sunt și cred că meritam să fim în primele șase, la cum a arătat echipa în acest sezon. Din păcate, nu am reușit acest lucru dar trebuie să mergem înainte, nu avem ce face. Trebuie să încheiem sezonul cu fruntea sus, adică să mergem în continuare pe această linie. Avem cinci meciuri consecutive în care nu am pierdut. Este seria cea mai lungă a noastră fără înfrângere în Campionat și sper să continuăm acest lucru și în acest play-out care începe sâmbătă”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

În clasamentul play-out-ului, FC Farul este pe primul loc în grupa A, cu 32 de puncte. De partea cealaltă, Ripensia Timișoara, primul adversar al „marinarilor”, este doar pe 5, cu 22 de puncte.

FC Farul Constanța – Ripensia Timișoara, contând pentru prima etapă a play-out-ului, se joacă sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Gheorghe Hagi din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233