dobroge.tv

Live

Farul Constanța, doar egal cu Ripensia

05 aprilie 2021
Publicitate

FC Farul a început cu un semi-eșec play-out-ul Ligii a Doua la fotbal. „Marinarii” au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Ripensia Timișoara, după un gol primit cu zece minute înainte de final

FC Farul este aproape de a dezvolta un complex în fața Ripensiei Timișoara. „Marinarii” au scos doar un punct din confruntarea de pe teren propriu cu formația bănățeană, care a contribuit și ea în sezonul regular la ratarea calificării în play-off-ul de promovare.

După o primă repriză săracă în ocazii, constănțenii au trecut în avantaj pe tabela de marcaj după golul din penalty marcat de Cruceru în minutul 58. Bănățenii au reacționat rapid și au marcat în minutul 67 prin Golda, însă golul a fost anulat pentru ofsaid. Egalarea a venit totuși în minutul 81, când Ene a reluat din voleu din careu, mingea a lovit bara și a intrat în plasă.

Farul a ratat în două rânduri golul victoriei pe finalul meciului, astfel că partida s-a termina nedecis, scor 1-1.

În urma acestui rezultat, trupa pregătită de Ianis Zicu a ajuns la cel de-al șaselea meci consecutiv fără victorie și a compromis încă de la debut obiectivul președintelui Tibi Curt, care spera la play-out cu succese pe linie.

Un rezultat de egalitate care ne dezavantajează, să spun așa, pentru că dacă am fi câștigat am fi fost siguri de salvare. Acum, în continuare, diferența este de 10 puncte între noi și Ripensia. Mai sunt 15 puncte puse în joc. Sperăm cât mai repede să ne asigurăm prezența pentru sezonul viitor. Mă așteptam la o astfel de partidă și după cum a decurs perioada de după meciul cu Craiova, când am ratat accederea în play-off și până acum, felul în care băieții simțeau și trăiau emoțiile la antrenament, eram convins că nu vom câștiga, pentru că nu ne-am antrenat în maniera pe care am făcut-o în acest moment. Este greu să-ți revii după un eșec. Noi aveam ca obiectiv accederea în play-off și am luat lucrul acesta ca pe un eșec. Faptul că nu am intrat în play-off. Trebuie să schimbăm ceva în atitudine pentru că lucrurile nu pot să continue așa. Trebuie să arătăm altfel, să arătăm o altă nebunie și disperare de a juca fotbal pentru a câștiga un meci”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul.

În urma acestui rezultat, FC Farul se menține pe prima poziție a Grupei A din play-out-ul Ligii a doua, cu 33 de puncte. În runda următoare, programată sâmbătă, constănțenii joacă la București, contra celor de la Metaloglobus.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233