dobroge.tv

Live

Viitorul, scoasă din lupta pentru play-off

05 aprilie 2021
Publicitate

FC Viitorul a ieșit și matematic din lupta pentru play-off în Liga Întâi. Formația constănțeană a fost învinsă ieri, în deplasare, de FC Botoșani și a ratat orice șansă de a mai termina sezonul regular între primele șase echipei ale clasamentului.

FC Viitorul a suferit din plin pe terenul lui FC Botoșani. Lipsit de aportul mai multor jucători din cauza suspendărilor, accidentărilor sau a infectărilor cu COVID-19, Mircea Rednic a fost nevoit să improvizeze un prim 11 competitiv în confruntarea din Moldova.

Din păcate, diferența de valoare s-a văzut încă din primele minute, astfel că botoșănenii au dictat ritmul aproape pe întreaga durată a partidei. Căbuz a reușit să se opună cu succes ocaziilor gazdelor, însă doar până în minutul 81, atunci când Keyta a împins balonul în poartă după o fază la care apărarea Viitorului și-a arătat din nou limitele.

De asemenea, moldovenii și-au mai trecut în cont și o bară, după un șut în forță al lui Țigănașu. S-a încheiat 1-0 pentru FC Botoșani, care a întrerupt astfel seria de cinci meciuri fără victorie și speră în continuare la un loc de play-off la finalul sezonului regular.

De partea cealaltă, Viitorul a ratat orice șansă pentru îndeplinirea acestui obiectiv, fiind la zece puncte de poziția a șasea a clasamentului.

Din păcate, într-un meci așa de important, noi am avut multe probleme. Dar și așa, a fost un meci echilibrat. Nu poți să zici că ne-au dominat, din contră. Și noi am avut momente bune de joc. Până la 16 metri. Acolo, soluțiile pe care le-am ales nu au fost cele indicate și n-am creat ocazii de a marca. Dar și ei au avut prima repriză au avut doar o lovitură liberă, când Căbuz a prins-o în doi timpi în rest nu au avut. Ei ne-au surprins cu un conta atac, știam lucrul ăsta. Adevărul e că și în ultimele 15 minute noi am riscat, am băgat prea mulți jucători ofensivi. Chiar dacă erau tineri, erau cu calitate pentru a face diferența. Ne-au surprins și au reușit să înscrie”, a declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul.

După ratarea calificării în play-off-ul campionatului, Mircea Rednic și-a fixat deja obiectul pentru ultima parte a campionatului.

Planul B. Stăm în play-out și vrem să terminăm pe poziția a șaptea. Pe locul șapte ca să ne dea posibilitatea să jucăm meciul de baraj pentru Europa (Europa League - n.red.)”, a mai declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul.

Pentru FC Viitorul urmează miercuri o nouă partidă în campionat, restanța cu Politehnica Iași. Cu două meciuri rămase de disputat în sezonul regular, formația de pe litoral ocupă locul 11 al clasamentului, cu 31 de puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233