Live

Săptămână de foc pentru HC Dobrogea Sud

HC Dobrogea Sud are în față cea mai grea săptămână din acest început de an. Formația constănțeană va juca la Cluj Napoca trei meciuri în decurs de doar patru zile. În funcție de rezultatul acestora, constănțenii își pot asigura încă de pe acum un loc pe podiumului clasamentului.

HC Dobrogea Sud își poate asigura o medalie la sfârșitul acestei săptămâni. Constănțenii disputa la Cluj Napoca, în decurs de doar patru zile, trei etape de campionat împotriva unora dintre cele mai puternice echipe din Liga Zimbrilor.

Elevii lui Djordjie Cirkovic vor evolua pe rând contra celor de la CS Minaur Baia Mare, locul patru în clasament, SCM Politehnica Timișoara, poziția a șasea, și Steaua București, ocupanta locului șapte.

În situația în care se vor impune în toate cele trei meciuri, constănțenii își vor asigura și matematic unul dintre primele trei locuri ale clasamentului la finalul sezonului.

Conform situației actuale, HC Dobrogea Sud se află pe locul secund, cu 48 de puncte, la doar o lungime în față celor de la Potaissa Turda. Primele două meciuri din această serie sunt programate joi și vineri, ambele de la 18.25.

Urmează apoi o zi de pauză, pentru ca duminică să evolueze contra Stelei, de la ora 16.00. Conform calendarului, constănțenii ar fi trebuit să dispute și marți un meci în Liga Zimbrilor, cel cu Dunărea Călărași, însă aceasta s-a retras din campionat din cauza problemelor financiare.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233