Live

„Gladiatorii” speră la o surpriză la Oradea

Nici nu s-au întors bine de la turneu de la Voluntari, pentru că baschetbaliștii de la BC Athletic trebuie să plece iar la drum. Constănțenii vor juca la finalul acestei săptămâni la Oradea alte două partide din sezonul regulat, contra gazdelor de la CSM, dar și împotriva formației din Timișoara.

Încet, dar sigur, sezonul regulat în Liga Națională de baschet masculin se apropie de final. După 20 de etape disputate, reprezentanta Constanței, BC Athletic, se află pe locul 12 din 14 formații, cu 22 de puncte.

Pentru trupa pregătită de Alexandru Olteanu urmează acum o nouă deplasare grea, până la Oradea, acolo unde are programate două partide din cadrul turneului cu numărul 11.

Adversarele constănțenilor vor fi CS Municipal Oradea, gazda turneului, și SCM Timișoara, două formații care se află la mijlocul clasamentului Ligii Naționale. În ciuda diferenței evidente de valoare, trupa de pe litoral nu exclude posibilitatea unei surprize.

Mergem de fiecare dată cu gândul la victorie. Ne batem pentru orice minge, până la finalul meciului”, a declarat Adrian Trandafir, BC Athletic Neptun Constanța.

Obiectivul nostru este pe zi ce trece mai buni și cred că asta deja se vede. Dar, ne dorim să evoluăm și, în primul rând, copiii să înțeleagă că, cu frică și fără curaj nu pot să facă performanță. Aici lucrăm deja. La unii dintre ei se vede și cred că spre finalul campionatului o să arătăm mai bine”, a declarat Alexandru Olteanu, antrenor BC Athletic Neptun Constanța.

Cele două partide ce vor avea loc în Arena Antonio Alexe din Oradea sunt programate pentru duminică, contra Timișoarei, de la ora 17.15 și luni, contra formației gazdă, de la ora 19.00.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233