dobroge.tv

Live

FC Viitorul, calcule pentru locul șapte

07 aprilie 2021
Publicitate

Rămași în afara locurilor de play-off, fotbaliștii lui FC Viitorul au început să își facă calculele pentru ultima parte a campionatului. Trupa de pe litoral speră să acumuleze cât mai multe puncte în ultimele două meciuri rămase de disputat, astfel încât să termine sezonul regular cât mai aproape de locul șapte al clasamentului. Viitorul joacă mâine acasă restanța cu Politehnica Iași.

FC Viitorul are un început de an sub așteptări, motiv pentru care a și ratat orice șansă de a se mai califica în play-off-ul Ligii Întâi. Aflați la zece puncte de locul șase și cu doar două meciuri rămase de disputat din sezonul regular, constănțenii și-au schimbat obiectivul și speră să termine această fază a campionatului cât mai aproape de poziția a șaptea.

Pentru asta au nevoie de puncte, iar prima ocazia în acest sens este joi, atunci când este programată restanța din etapa a 24-a a campionatului, contra Politehnicii Iași. Chiar dacă moldovenii sunt pe ultimul loc al clasamentului, Rednic îndeamnă la prudență înaintea partidei.

Acum n-ai ce să mai faci. Asta e situația. Felul cum se joacă acum play-out-ul îți mai dă șansa să te gândești să prinzi barajul de șapte-opt și după să te gândești să ajungi într-o Cupă Europeană. Deci, orice este posibil și ăsta e un lucru bun, un lucru pozitiv. Dar acum nu mai vreau să facem, să începem să ne gândim, să punem iar obiective. Trebuie să luăm meci cu meci. Începând de acum, noi nu trebuie să ne gândim, să vorbim că vrem locul șapte, vrem locul opt. Nu, în primul rând, să câștigăm meciul cu cei de la Iași”, a declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul Constanța.

Va fi un meci dificil. Ne dorim să câștigăm. Trebuie să acumulăm puncte să încercăm să stăm cât mai aproape de locul șapte. Acesta este obiectivul”, a declarat Cosmin Matei, FC Viitorul Constanța.

Înaintea partidei de joi, FC Viitorul se afla doar pe locul 11 al clasamentului, cu 31 de puncte. De partea cealaltă, nici Politehnica Iași nu se află într-o situație mai fericită. Moldovenii sunt pe ultimul loc al clasamentului, cu 19 puncte, și sunt cotați cu prima șansă la retrogradare la finalul sezonului. FC Viitorul – Politehnica Iași, meci restant din etapa a 24-a a Ligii Întâi la fotbal, se joacă joi seară la Ovidiu, cu începere de la ora 19.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233