Live

Simona Halep, gata de start în sezonul de zgură

După două luni în care accidentările i-au dat mari bătăi de cap, motiv pentru care a evoluat într-o singură partidă, Simona Halep se pregătește de un program încărcat. Constănțeanca are programate până la mijlocul lunii iunie patru turnee pe zgură, printre care și Roland Garros, dar și confruntarea din Fed Cup, contra Italiei.

Simona Halep pare să fi trecut peste problemele medicale cu care s-a confruntat în ultima perioadă și este gata să reia partidele din tenisul feminin, odată cu startul sezonului de zgură.

Primele partide pentru constănțeancă vor avea loc la finele săptămânii viitoare, când va juca pentru România, la Cluj, în Fed Cup, contra Italiei.

Imediat după această confruntare, a treia jucătoare a lumii are programate trei turnee, la Stuttgart, Madrid și Roma, în intervalul 19 aprilie - 16 mai, în cazul în care va disputa finala turneului italian.

Ultima competiție majoră pentru Halep din perioada imediat următoare va fi la Paris, unde va avea loc cel de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului, Roland Garros. Organizatorii competiției au venit însă cu o veste bună pentru jucătorii din circuitul profesionist și au anunțat joi dimineață că startul ediției din acest an a turneului de la Paris va fi amânat cu o săptămână, respectiv pentru data de 31 mai.

În acest sens, site-ul oficial al WTA a alocat un material consistent sezonului de zgură, în care vorbește despre favoritele suprafeței roșii. Așa cum era de așteptat, Simona Halep este văzută de către forul internațional drept regina acestei suprafețe, rezultatele fiind cea mai bună dovadă în acest sens.

Dintre acestea, cel mai elocvent este cel al meciurilor câștigate, capitol la care Halep impresionează cu un procent de 74,3%.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233