Live

FC Farul, planuri pentru sezonul viitor

Chiar dacă mai are cinci meciuri de disputat în play-out-ul Ligii a Doua, FC Farul a început deja pregătirile pentru sezonul viitor. Ianis Zicu vrea să își asigure și matematic menținerea în al doilea eșalon fotbalistic al țării, pentru a-i putea testa și pe jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon.

Oficialii lui FC Farul au început să își facă deja planurile pentru sezonul viitorul al Ligii a doua. Și asta deși din actuala ediție de campionat au mai rămas de disputat cinci runde din faza play-out-ului.

„Marinarii” au un avans considerabil în fruntea clasamentului Grupei A, însă salvarea de la retrogradare nu este asigurată deocamdată și din punct de vedere matematic.

Distanța așa pare, este mare. Dar este important să ne asigurăm matematic ca să închidem sezonul liniștiți, să putem să pregătim viitorul sezon. Să pregătească viitorul sezon pentru că lucrul acesta contează în acest moment, salvarea matematică de la retrogradare”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul.

Grație punctului câștigat sâmbătă, la Constanța, Farul se menține pe prima poziția a Grupei A din play-out-ul Ligii a Doua, cu 33 de puncte. „Marinarii” au zece puncte avans fața de ocupanta locului 5, care duce la barajul de retrogradare, Ripensia Timișoara.

Cinci etape mai sunt de disputat din această fază a campionatului, următoarea fiind programată la finalul acestei săptămâni.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233