dobroge.tv

Live

Mircea Rednic a fost demis din funcția de antrenor la FC Viitorul

08 aprilie 2021
Publicitate

FC Viitorul Constanța a fost înfrântă pe teren propriu de Politehnica Iași, cu scorul de 2-1. Din acest motiv și din cauza lipsei de rezultate, echipa constănțeană a decis încheierea colaborării cu antrenorul Mircea Rednic.

Din cauza lipsei de rezultate, conducerea FC Viitorul Constanța a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic, căruia îi mulțumim pentru munca depusă pentru clubul nostru”, transmit reprezentanții clubului constănțean.

Cel mai probabil, până la numirea unui nou antrenor, de pregătirea echipei constănțene se va ocupa Cătălin Anghel, secundul lui Gheorghe Hagi, de pe vremea când acesta din urmă ocupa funcția de manager sportiv.

În urma înfrângerii din restanța cu Politehnica Iași, contând pentru etapa a 24-a a campionatului, FC Viitorul a rămas pe locul 11 al clasamentului, cu 31 de puncte, la lungimi distanță de locul șase, ultimul care asigură prezența în play-off.

În runda următoare, ultima a sezonului regular, FC Viitorul joacă tot pe teren propriu, contra celor de la Gaz Metan Mediaș, formație care se află pe locul 13 al clasamentului.

Reamintim că Mircea Rednic a fost numit în funcția de antrenor la FC Viitorul la începutul lunii decembrie a anului trecut, după plecare spaniolului Ruben de la Barrera. În cele 18 meciuri disputate în Liga Întâi cu Rednic pe banca tehnică, Viitorul a înregistrat doar trei victorii și nouă remize.


Sursă foto: Arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233