dobroge.tv

Live

Farul joacă la victorie în Capitală

09 aprilie 2021
Publicitate

FC Farul are mâine din nou ocazia de a-și asigura și matematic menținerea în Liga a doua în sezonul viitor. Constănțenii joacă în Capitală contra celor de la Metaloglobus, ocupanta locului trei al clasamentului Grupei A din play-out.

FC Farul a trecut peste momentul ratării calificării în play-off-ul de promovare și se concentrează acum numai pe lupta pentru evitarea retrogradării. Cel puțin asta este dorința antrenorului Ianis Zicu, care vrea să își asigure încă de sâmbătă prezența în Liga a doua și în sezonul viitor.

Formația de pe litoral joacă în Capitală contra lui Metaloglobus, ocupanta locului trei al clasamentului Grupei A din play-out, iar un succes ar scoate-o și matematic din lupta pentru salvarea de la retrogradare. Acest lucru se putea întâmpla încă din runda precedentă, însă „marinarii” n-au scos decât un egal din confruntarea cu Ripensia Timișoara.

Da, lucrurile încep să se așeze. Nu cred că mai poate să fie vorba de depresie după ratarea obiectivului. În sport, trebuie imediat să-ți găsești puterea de a merge mai departe, pentru că altă soluție nu există. Dacă ar exista, am alege calea aceea. Odată ce ai pierdut obiectivul, știi în viitor că trebuie să faci mai mult în timpul sezonului, ca să nu mai fii în situația aceasta: de a fi la egalitate de puncte cu alte echipe și de a rata obiectivul din această cauză”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

În ceea ce privește partida de sâmbătă, constănțenii se așteaptă ca, pe lângă adversar, suprafața de joc să le pună și ea probleme.

O partidă grea, pentru că vom juca pe un teren atipic, nu suntem obișnuiți cu o astfel de suprafață. Să sperăm că ne vom adapta foarte repede la condițiile de acolo și vom obține victoria. Este o partidă grea, pentru că și ei trec prin momente grele pentru că nu au obținut calificarea în play-off și sunt convins că-și doresc să aibă rezultatele bune în această perioadă, ca să se salveze matematic cât mai repede, așa cum ne dorim și noi”, a mai declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

Înaintea partidei de sâmbătă, FC Farul se află pe primul loc al grupei A de retrogradare, cu 33 de puncte, în timp ce Metaloglobus București este pe trei, la trei lungimi distanță.

Meciul, care contează pentru etapa a doua a play-out-ului, este programat să înceapă la ora 11.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233