dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța, înfrângere cu ultima clasată

09 aprilie 2021
Publicitate

FC Viitorul nu mai sperie pe nimeni în Liga Întâi. Constănțenii au pierdut aseară și restanța de pe teren propriu cu ultima clasată, Politehnica Iași, cu scorul de 1-2. Golul victoriei pentru moldoveni a fost înscris de fostul jucător al lui Hagi, Andreas Calcan. Cu o singură etapă rămasă de disputat din sezonul regular, calculele în privința retrogradării la finele acestui sezon devin din ce în ce mai încurcate.

FC Viitorul pornea ca favorită certă înaintea restanței cu Politehnica Iași, contând pentru etapa a 24-a a Ligii Întâi la fotbal. Acest lucru nu s-a văzut însă și în teren, confirmând încă o dată că revenirea lui Nicolo Napoli pe banca tehnică a moldovenilor a schimbat mult în bine modul de exprimare al formației din Copou.

După o primă repriză săracă în ocazii de poartă jocul s-a animat în actul secund. Politehnica a deschis scorul la cinci minute de la revenirea de la cabine, profitând de poziționarea greșită a lui Boboc la un corner.

Constănțenii au alergat apoi după egalare, care s-a produs în cele din urmă cu zece minute înaintea finalului după golul lui Tsoumou. Tocmai când partida se îndrepta către o nouă remiză pentru constănțeni, fostul jucător al Viitorului, Andreas Calcan, le-a dat lovitura de grație după un contraatac fulgerător.

S-a încheiat 2-1 pentru Politehnica Iași, care dă semne tot mai clare de revenire în lupta pentru evitarea retrogradării.

„O înfrângere nemeritată pentru că, la felul cum am jucat în seara asta am fi meritat cel puțin un punct, dar ăsta e fotbalul. Tot meciul s-au apărat, au profitat de lipsa noastră de responsabilitate pe un contra atac, o facă fixă. Pentru a nu știu câta oară noi pierdem puncte din corner sau din lovituri laterale. Este inexplicabil. Nu e vorba de relaxare, pentru că băieții sunt concentrați, și-au dorit să facă un meci bun și să obțină cele trei puncte, dar facem greșeli”, a declarat Mircea Rednic, antrenor FC Viitorul Constanța.

În urma acestei înfrângeri, FC Viitorul a ajuns la a cincea partidă fără victorie în campionat și rămâne pe locul 11 al clasamentului Ligii Întâi, cu 31 de puncte, complicându-și singură viața în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

De partea cealaltă, moldovenii au bifat a doua victorie în trei etape și, chiar dacă au rămas pe ultimul loc, cu 22 de puncte, speră acum că vor juca și în sezonul viitor pe prima scenă fotbalistică a României.

În ultima etapă de campionat, FC Viitorul va întâlni luni seară, tot pe teren propriu, pe Gaz Metan Mediaș, o altă formație din subsolul clasamentului Ligii Întâi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233