dobroge.tv

Live

FC Viitorul Constanța, totul pentru salvarea de la retrogradare

12 aprilie 2021
Publicitate

Cu un singur meci rămas de disputat înaintea play-out-ului Ligii Întâi, FC Viitorul a schimbat complet banca tehnică. Cătălin Anghel a preluat conducerea antrenamentelor și va încerca, sub coordonarea lui Gheorghe Hagi, să salveze echipa de la retrogradare. Primul test este chiar în această seară, de la ora 19.00, când constănțenii vor întâlni o altă echipă aflată în suferință, Gaz Metan Mediaș.

FC Viitorul nu mai sperie pe nimeni în Liga Întâi, iar asta a făcut ca trupa de pe litoral să piardă puncte importante de la începutul anului, sub conducerea lui Mircea Rednic. Cu un singur meci rămas de disputat din sezonul regular, constănțenii se află pe locul 12 al clasamentului, iar retrogradarea pare mai aproape decât barajul pentru o cupă europeană, așa cum se vorbea în urmă cu două săptămâni.

În aceste condiții, oficialii lui FC Viitorul, în frunte cu Gheorghe Hagi, au decis să treacă la măsuri extreme și să îl desemneze pe Cătălin Anghel responsabil pentru salvarea echipei.

Avem în primul și în primul rând gândul să rămânem în Prima Ligă. Asta este cel mai important. Normal că vom lua fiecare meci în parte. Încercăm să câștigăm, pentru că asta înseamnă să facem progres. Să aducem victorii. Vom încerca să facem treaba asta și, bineînțeles, ca să câștigăm, vom încerca să jucăm exact așa cum o făceam și înainte, pe conceptul nostru. Va fi un efort comun, împreună cu staff-l și cu Gică, cu care vorbesc foarte foarte mult. Sperăm să o ducem la capăt și bineînțeles, primul meci să-l câștigăm”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor principal FC Viitorul Constanța.

Iar acesta este programat să înceapă peste aproximativ jumătate de oră, pe arena centrală a Bazei sportive de la Ovidiu. FC Viitorul întâlnește de la ora 19 o altă formație aflată în suferință, Gaz Metan Mediaș, care este una dintre contracandidatele în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Este puternică, are niște puncte tari care sunt foarte bine structurate, foarte clare și în general, echipele antrenate de Mihai Teja joacă un fotbal modern și cu un range și o intensitate foarte bună”, a mai declarat Cătălin Anghel, antrenor principal FC Viitorul Constanța.

Înaintea partidei din această seară, ultima a sezonului regular, FC Viitorul se afla pe locul 12 al clasamentului, cu 31 de puncte, urmată la doar o lungime distanță chiar de Gaz Metan Mediaș.

După confruntarea dintre cele două se va trece la partea a doua a sezonului, în care sunt programate play-off-ul și play-out-ul, un punctele tuturor echipelor se vor înjumătăți.

FC Viitorul-Gaz Metan Mediaș, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii Întâi la fotbal, se joacă de la ora 19.00 la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233