Live

Semifinale ratate din cauza coronavirusului

Lovitură grea primită de Phoenix CSU Simona Halep chiar înaintea startului în play-off-ul Ligii Naționale la baschet feminin. Constănțence nu își vor putea apăra șansele în lupta pentru calificarea în semifinalele campionatului din cauza unor cazuri de coronavirus.

După un efort susținut în ultima parte a campionatului pentru ocuparea unei poziții cât mai bune în clasamentul Ligii Naționale, Phoenix CSU Simona Halep trebuie să înfrunte acum o situație total neprevăzută.

Formația de pe litoral ar fi trebuit să joace la începutul acestei săptămâni contra celor de la FCC Baschet Arad pentru calificarea în semifinalele campionatului. Din păcate pentru elevele lui Miroslav Popov, acestea nu au mai făcut deplasarea în Ardeal după ce câteva testări la COVID-19 au ieșit pozitive chiar înaintea plecării programate la finele săptămânii trecute.

În aceste condiții, din cauza programului încărcat, Federația Română de Baschet a decis ca cele două partide programate la Arad să fie câștigate de formația gazdă la „masa verde”, care a obținut astfel și calificarea în semifinalele campionatului.

În urma acestor evenimente, Phoenix CSU Simona Halep speră ca de acum înainte să nu se mai confrunte și cu alte cazuri de îmbolnăviri, astfel încât să poată evolua măcar în meciurile pentru locurile 5-6 ale clasamentului final.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233