dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, tot mai aproape de o medalie

12 aprilie 2021
Publicitate

Se strânge lupta pentru primele poziții în clasamentul Ligii Zimbrilor la handbal masculin. După dușul rece contra celor de la Minaur Baia Mare, HC Dobrogea Sud a obținut două victorii importante în turneul de la Cluj Napoca. Formația de pe litoral a învins pe rând pe Politehnica Timișoara și Steaua București și este aproape de revenirea pe locul secund al clasamentului.

HC Dobrogea Sud și-a învățat lecția după înfrângerea drastică suferită săptămâna trecută în fața Minaurului din Baia Mare și s-a revanșat în weekend cu doua victorii importante în turneul de la Cluj Napoca.

Vineri seară constănțenii au învins pe Politehnica Timișoara, cu scorul de 24 la 18, pentru ca duminică să se impună și în derby-ul cu Steaua București, cu 26 la 22.

Am început meciul foarte bine. Primele 15 minute am jucat, practic, fără greșeală. Am avut cinci goluri diferență. După șase cu cinci am avut niște probleme, am avut două trei ratări. Prima repriză, două goluri diferență, dar la repriza a doua am simțit și la ei și la noi, mare oboseală. Mi se pare că am vrut mai mult și am rezolvat multe lucruri cu apărarea. E adevărat, am avut șansa și la contra atac și la niște șuturi să terminăm mai ușor, dar sunt mulțumit și așa”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud

În urma acestor succese, lupta pentru podiumul clasamentului în Liga Zimbrilor s-a strâns și mai mult, doar CSM București păstrând șanse teoretice de a mai obține o medalie la finalul campionatului.

HC Dobrogea Sud se află pe locul trei al clasamentului, cu 54 de puncte, însă are un meci mai puțin disputat față de Potaissa Turda, care este pe doi, la doar două lungimi distanță.

Pentru constănțeni la finalul acestei săptămâni urmează o partidă relativ ușoară, contra celor de la CSM Făgăraș, echipă aflată pe locul 13 al clasamentului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233