dobroge.tv

Live

BC Athletic, evoluție curajoasă la Oradea

13 aprilie 2021
Publicitate

Ultimul turneu al Ligii Naționale la baschet masculin a adus încă două înfrângeri pentru BC Athletic. După înfrângerea de duminică, în fața celor de la SCM Timișoara, constănțenii au cedat aseară și în fața formației CSU Oradea. „Gladiatorii” din Tomis riscă acum să revină pe ultima poziție a clasamentului.

Confruntările cu SCM Timișoara și CSU Oradea n-au adus rezultat scontat pentru BC Athletic în turneul al XI-lea în Liga Națională de baschet masculin, astfel că „gladiatorii” din Tomis au mai suferit două înfrângeri în campionat.

Duminică seară, elevii lui Alexandru Olteanu au părăsit învinși parchetul sălii „Antonio Alexe” din Oradea după ce au pierdut partida cu SCM Timișoara cu scorul de 81 la 57.

Luni seară, constănțenii au avut o evoluție mult mai curajoasă în fața gazdelor de la CSU Oradea și după primul sfert se aflau în avantaj de două puncte, contrar tuturor așteptărilor.

Consumul mare de energie și-a spus însă cuvântul în cele din urmă, astfel că orădenii au întors scorul în favoarea lor, impunându-se la final cu 93 la 78.

În urma acestor rezultate, BC Athletic a căzut un loc în clasamentul Ligii Naționale și este acum pe penultima poziție, cu 24 de puncte după 22 de meciuri jucate. „Gladiatorii” din Tomis vor prelua însă din nou lanterna roșie pe măsură ce Municipal Târgu Jiu, care e codașa clasamentului acum, își va disputa meciurile restante.

Constănțenii au programate la finalul săptămânii alte două partide, în cadrul turneului cu numărul XII, ce are loc la Târgu Jiu. Elevii lui Alexandru Olteanu vor înfrunta sâmbătă și duminică pe Municipal Târgu Jiu, respectiv Municipal Galați.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233