dobroge.tv

Live

Viitorul, în pericol de retrogradare

13 aprilie 2021
Publicitate

Cătălin Anghel a revenit cu o înfrângere în funcția de antrenor principal la FC Viitorul. Constănțenii au cedat în ultima etapă a sezonului regular al Ligii Întâi, pe teren propriu, în fața lui Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 0-2. A fost a șasea partidă fără victorie pentru formația de pe litoral, care începe play-out-ul de pe locul 14, care duce la baraj.

Demiterea lui Mircea Rednic și instalarea lui Cătălin Anghel în funcția de antrenor la FC Viitorul nu a adus șocul așteptat de oficialii constănțeni. Formația de pe litoral a fost departe de așteptările lui Gheorghe Hagi și în ultima partidă din sezonul regular al Ligii Întâi, disputată pe teren propriu, contra celor de la Gaz Metan Mediaș.

Oaspeții, care obținuseră doar două puncte în ultimele opt meciuri oficiale, au deschis scorul după aproape o jumătate de oră, prin Larie. Replica formației de pe litoral a întârziat să apară, iar medieșenii și-au dublat avantajul de pe tabelă în finalul primei reprize, prin Ricardo Valente, la capătul unei faze suspecte de offside.

După revenirea de la cabine constănțenii s-au aruncat în căutarea egalării, însă presiunea pusă pe adversar a durat doar 15 minute. Cele mai mari ocazii de a marca pentru elevii lui Cătălin Anghel au venit în minutele 83 și 84, atunci când Pitu, Jo Santos și Gaztanaga în două rânduri au ratat din poziții ideale.

S-a încheiat în cele din urmă 2-0 pentru Gaz Metan Mediaș, care face rocadă în clasamentul Ligii Întâi chiar cu FC Viitorul, care termină sezonul regular pe locul 13, cu 31 de puncte.

Sunt destule lucruri pe care trebuie să le punem la punct, așa că ar trebui să lăsăm capul jos, să fim modești și să începem să muncim mult, din păcate, dar eu am încredere că împreună cu jucătorii, cu staff-ul și toată lumea din club, inclusiv Gigă, vom reuși să facem lucrurile să revină la normal”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

După disputarea celor 30 de etape din sezonul regular, pentru cele zece echipe rămase în play-out au rămas câte nouă meciuri de disputat, întrucât s-a renunțat la ideea de a se juca în sistem tur retur.

Urmează un nou campionat cu nouă finale, dacă putem să le numim așa, pentru că sunt nouă etape de foc pentru noi”, a mai declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

După înjumătățirea punctelor conform regulamentului acestea sunt despărțite de doar șapte puncte, astfel că oricare dintre formații poate retrograda în Liga a doua. FC Viitorul începe lupta pentru salvarea de la retrograda de pe locul 7, cu 16 puncte, care duce însă la barajul pentru menținere în Liga Întâi.

Primul meci pentru constănțeni din play-out-ul campionatului este programat la finalul acestei săptămâni, în deplasare, contra celor de la UTA Arad.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233