dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, pregătiri pentru derby-ul cu Dinamo

14 aprilie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud numără deja etapele rămase de disputat până la finalul campionatului. Liga Națională la handbal masculin mai are programate două turnee, iar la finalul acestora constănțenii speră să se afle pe locul secund al clasamentului. Până atunci însă, formația de pe litoral joacă la sfârșitul săptămânii contra campioanei Dinamo București.

Se încinge lupta pentru locul doi în clasamentul Ligii Naționale la handbal masculin. Cu șase etape rămase de disputat din actualul sezon competițional, HC Dobrogea Sud se află pe locul trei, la două puncte în spatele Potaissei Turda, însă are și un meci mai puțin disputat.

Constănțenii vor participa începând de duminică la penultimul turneu din actuala ediție de campionat, care va avea loc tot la Cluj Napoca. În cadrul acestuia, formația de pe litoral va disputa trei partide, printre care și una contra liderului și campioanei în exercițiu a României, Dinamo București.

Primul meci este programat duminică, împotriva celor de la CSM Făgăraș, formație aflată pe locul 13 al campionatului.

Antrenorul Djordje Cirkovic speră să îl poată recupera până atunci pe coordonatorul de joc Ciprian Șandru, care a intrat foarte puțin în ultimul meci, nefiind refăcut complet după accidentarea suferită la gambă.

Este o mare pierdere pentru noi. El are dorință să joace dar nu e. Trebuie pauză și eu zic dacă nu astăzi, peste șapte zile sper că va fi cu noi. Suferim. Acest an avem.. uitați, asta nu e ideea mea să jucăm 20 de minute cu doi pivoți. Suferim, asta este”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenor principal HC Dobrogea Sud

După partida cu CSM Făgăraș, marți este programat derby-ul cu Dinamo București, care face parte din cadrul etapei cu numărul 26 a campionatului.

Ultimul meci din cadrul turneului de la Cluj Napoca se anunță unul lejer, în care constănțenii vor întâlni miercuri pe CSU Suceava, o altă formație din subsolul clasamentului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233