dobroge.tv

Live

Victorie scăpată printre degete

14 aprilie 2021
Publicitate

Aventura lui Horia Tecău la ediția din acest an a turneului de la Monte Carlo s-a terminat după primul meci. Constănțeanu și partenerul său de dublu au fost eliminați aseară încă din turul inaugural după ce au ratat două mingi de meci contra fraților Tsitsipas.

Horia Tecău a scăpat printre degete calificarea în turul secund al turneului de la Monte Carlo. Constănțeanul și partenerul său de dublu, germanul Kevin Krawietz, au fost învinși marți seară de perechea formată din frații Tsitsipas, Petros şi Stefanos, după o partidă care a durat o oră și 47 de minute. Meciul a debutat luni, însă a fost întrerupt din cauza ploii la scorul de 5-4 în favoarea celor doi frați greci.

Marți seară, la reluarea meciului, perechea româno-germană a pierdut primul set la tie-break, însă a restabilit egalitatea după ce s-a impus în parțialul secund cu scorul de 6-3. În supertie-break, Tecău și Krawietz au avut ocazia de a câștiga în două rânduri partida, însă au ratat ambele mingi de meci pe fondul unei reveniri spectaculoase a frațior Tsitsipas.

Aceștia au câștigat nu mai puțin de patru puncte consecutive și și-au adjudecat victoria după 11-9 în setul decisiv.

Pentru prezența în primul tur al turneului de la Monte Carlo, Tecău și Krawietz vor primi un cec în valoare de 7.500 de euro și 10 puncte în clasamentul ATP de dublu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233