dobroge.tv

Live

Simona Halep a început numărătoarea inversă

15 aprilie 2021
Publicitate

Simona Halep a ținut să le transmită un mesaj special fanilor săi pentru a marca cele 100 de zile rămase până la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Constănțeanca, a treia jucătoare a lumii, a mărturisit că cel mai mare vis al său este cucerirea unei medalii olimpicăe. Iar prima ocazie în acest sens va fi la începutul lunii august.

Simona Halep a transmis la mijlocul acestei săptămâni, cu 100 de zile înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, un mesaj video prin intermediul paginii de Facebook a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

La fel cum a spus-o și în urmă cu câteva zile, constănțeanca a mărturisit că singurul său vis este de a fi cea mai bună la întrecerea supremă. Totodată, ea le-a promis fanilor că va face tot ce ține de ea pentru a urca tricolorul pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

100 de zile și un singur vis. De a fi cel mai bun la Jocurile Olimpice. Eu cred că acest vis poate deveni realitate pentru că în spatele lui sunt mii de ore de muncă și multă dorință. Jocurile Olimpice 2020 Tokyo înseamnă pentru mine încredere și multă mândrie. Ne vedem la Tokyo. Și eu sunt team România”, a declarat Simona Halep

România are până în acest moment 60 de sportivi calificaţi la Olimpiadă la 13 discipline sportive. Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate pentru intervalul 23 iulie-8 august 2021, după ce iniţial erau programate în perioada 24 iulie-9 august 2020.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233