dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța debutează la Arad în play-out

15 aprilie 2021
Publicitate

FC Viitorul începe mâine seară seria finalelor pentru rămânerea în Liga Întâi. Constănțenii, ajunși pe loc de baraj în play-out-ul campionatului, debutează în ultima parte a sezonului în deplasare, contra celor de la UTA Arad.

FC Viitorul și UTA Arad deschid vineri după amiază seria meciurilor din play-out-ul Ligii Întâi la fotbal. Confruntarea se anunță una foarte interesantă, mai ales că, potrivit regulamentului, s-a renunțat la ideea disputării meciurilor în sistem tur-retur în favoarea confruntărilor într-o singură manșă.

Dacă ardelenii au luptat până spre final pentru calificarea în play-off, formația de pe litoral este în cădere liberă de la începutul acestui an, motiv pentru care a și schimbat deja doi antrenori pe banca tehnică. De altfel, constănțenii au nu mai puțin de șase meciuri consecutive fără victorie în Liga Întâi, ceea ce i-a determinat să ajungă acum pe loc de baraj.

În precedentele două confruntări dintre UTA și Viitorul s-au consemnat două rezultate de egalitate, astfel că este de așteptat ca micile detalii să facă diferența.

Este întradevăr un nou campionat. Un campionat, așa cum am spus-o, de foc. Primul meci la Arad, care este o finală, așa cum sunt toate aceste meciuri. Întâlnim o echipă care a devenit una puternică a campionatului nostru, foarte bine pregătită și foarte bine organizată. Așa că va trebui să avem o tactică anume și să putem să contracarăm acest joc, jocul lor și să ne creăm situații de a marca. Și să încercăm să câștigăm meciul pentru că este foarte important. Acum, foarte importante sunt punctele”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor principal FC Viitorul Constanța.

Va fi o deplasare foarte grea, dar mâine va începe un nou campionat. Este totul diferit, acum trebuie să uităm tot ce a fost și să încercăm să scoatem un rezultat pozitiv, adică o victorie. Ne-a lipsit foarte mult, am pierdut multe meciuri și am făcut multe egaluri și nu ne mai permitem să facem greșeli”, a declarat Radu Boboc, FC Viitorul Constanța.

Înaintea partidei de debut a play-out-ului Ligii Întâi la fotbal, UTA Arad se afla pe locul 9, cu 19 puncte, în timp ce Viitorul împărțea poziția a 12-a cu FC Voluntari, ambele cu câte 16 puncte.

UTA Arad – FC Viitorul, contând pentru prima etapă a play-out-ului Ligii Întâi la fotbal, se joacă vineri după amiază, cu începere de la ora 17.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233