dobroge.tv

Live

FCSB și CFR Cluj își dispută supercupa

15 aprilie 2021
Publicitate

FCSB și CFR Cluj își dispută în această seară primul trofeu din 2021. Cele două formații se vor duela în Supercupa României, care se dispută pe arena Ilie Oană din Ploieși.

Campioana României, CFR Cluj, și câștigătoarea Cupei, FCSB, își dispută Supercupa României, primul trofeu pus la bătaie în 2021. Adversari și în lupta pentru titlu în Liga Întâi, antrenorii celor două formații speră să găsească soluțiile pentru a desface defensiva adversă iar la final să se bucure de victorie.

Cred că orice antrenor, orice jucător își dorește să câștige trofee și implicit și Supercupa României. Pentru noi este un obiectiv. Încercăm să ne ridicăm la nivelul jocului, la nivelul adversarului. Întâlnim o echipă foarte bună care, cu siguranță va veni ambiționată, probabil. Și din cauza rezultatului nefavorabil pe care l-au înregistrat împotriva noastră în Campionat. Însă, cred eu că va fi un meci disputat sub alte auspicii, ținând cont că se va decerna un trofeu în urma rezultatului final”, a declarat Toni Petrea, antrenor FCSB.

Clasamentul din Campionatul regulat spune că adversarul nostru este favorit pentru că este pe primul loc și dacă îmi aduc aminte și de jocul de la București, probabil că adversarul devine cu atât mai favorit. Însă, eu am încredere mare în grupul nostru, în posibilitățile noastre și cu siguranță că, la ora jocului, trebuie să intrăm așa cum se cuvine în teren și să dăm totul pentru ca la final să putem să fim fericiți”, a declarat Eduard Iordanescu, antrenor CFR Cluj.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB, contând pentru Supercupa României, se dispută în această seară, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, cu începere de la ora 19.00.

Meciul ar fi trebuit să se dispute vara trecută, înainte de începerea sezonului actual, dar a fost amânat din cauza pandemiei COVID-19.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233