Live

„Gladiatorii” luptă pentru încă o victorie

BC Athletic continuă în acest weekend confruntările din Liga Națională la baschet masculin. Constănțenii au programate încă două confruntări la turneul de la Târgu Jiu, la finalul cărora speră să bifeze cel puțin o victorie.

BC Athletic are ocazia în acest weekend de a se depărta de ultima poziție a clasamentului Ligii Naționale la baschet masculin. Constănțenii evoluează sâmbătă și duminică la cel de-al 12-lea turneu al sezonului, care se desfășoară la Târgu Jiu.

În cadrul acestuia elevii lui Alexandru Olteanu vor da piept cu formația gazdă, Municipal Târgu Jiu, ocupanta ultimului loc al clasamentului, și Municipal Galați, echipă aflată pe poziția a zecea. Evoluția curajoasă de săptămâna trecută, de la Oradea, le dă încredere constănțenilor, care speră să bifeze a treia victorie din acest sezon.

Mergem acolo cu încredere, la fel, vrem să practicăm un joc curajos și să câștigăm, evident. Acum eu sper să și reușim acest lucru pentru că băieții chiar merită să mai adune o victorie măcar”, a declarat Alexandru Olteanu, antrenor BC Athletic Neptun Constanța.

Înaintea celor două meciuri de la Târgu Jiu, BC Athletic se afla pe locul 13 al clasamentului, cu 24 de puncte după 22 de partide disputate.

Conform programului, constănțenii vor juca sâmbătă împotriva celor de la Municipal Târgu Jiu, de la ora 19.00, pentru ca duminică, de la ora 16.00, să întâlnească pe Municipal Galați.

05 mai 2021 - 07:23
Pegodh
stromectol drug - ivermectin news ivermectin nz
05 mai 2021 - 02:59
Yqzkdh
ivermectin 3 mg tabs - ivermectin 5 mg stromectol price uk
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233