dobroge.tv

Live

Farul vrea să încheie toate socotelile

16 aprilie 2021
Publicitate

După două ocazii ratate în începutul play-out-ului, FC Farul Constanța vrea să încheie sâmbătă și matematic lupta pentru menținerea în Liga a doua. Constănțenii joacă acasă contra celor de la Comuna Recea în cadrul rundei cu numărul patru.

FC Farul a ajuns pe locul trei în clasamentul grupei A din play-out-ul Ligii a doua după ce a obținut un singur punct în meciurile disputate până acum. Chiar dacă pericolul retrogradării este deocamdată unul minim, constănțenii doresc să își asigure și matematic prezența în sezonul viitorul în al doilea eșalon fotbalistic al României.

Dar pentru asta au nevoie de un succes sâmbătă dimineață, contra celor de la Comuna Recea, una dintre cele mai în formă echipe din play-out. În sezonul regular, în partida disputată în urmă cu o lună tot la Constanța, victoria a revenit elevilor lui Ianis Zicu, după ce s-au impus cu scorul de 3-2.

Trebuie să ne aducă liniștea. Din punct de vedere matematic este o partidă dificilă, întâlnim un adversar periculos, care a marcat foarte multe goluri în ultimul timp. Au medie de trei goluri în acest play-out. În trei meciuri au marcat nouă goluri și au arătat și aici când au fost și am câștigat noi cu 3-2 că sunt o echipă periculoasă care a reușit să aibă destule situații de a marca. Trebuie să fim concentrați, să avem o altă stare de spirit și sunt convins că toți jucătorii noștri au înțeles momentul prin care trecem. CU siguranță va fi o partidă intensă și sunt convins 100% că jucătorii vor da maximum și vom câștiga partida”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

Lupta pentru primul loc în grupa A a play-out-ului Ligii a doua este una foarte echilibrată până în momentul de față. Cu câte patru meciuri rămase de disputat, primele trei echipe, printre care și Farul, se află la egalitate de puncte, câte 33 fiecare.

Este important să fim pregătiți să câștigăm toate meciurile, să nu facem doar calcule de a ne salva. Noi trebuie să terminăm pe primul loc acest play-out pentru că dacă suferim că am ratat play-off-ul trebuie să arătăm că suntem o echipă bună și că meritam să fim acolo”, a mai declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

Comuna Recea ocupă pe poziția a patra înaintea acestei dispute și este în luptă directă cu Ripensia Timișoara pentru a scăpa de locul de baraj.

FC Farul Constanța – Comuna Recea, partidă ce contează pentru etapa a patra a play-out-ului Ligii a doua la fotbal, se joacă sâmbătă, pe stadionul Gheorghe Hagi din Constanța, cu începere de la ora 11.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233