Live

Meciuri de clasament la Constanța

După ce a fost privată de șansa de a lupta pentru calificarea în semifinalele Ligii Naționale la baschet feminin, Phoenix CSU Simona Halep revine acum în lupta pentru locurile 5-8. Constănțencele vor juca „acasă” la mijlocul acestei săptămâni contra Universității Cluj Napoca.

Speranțele constănțencelor la o surpriză de proporții pe prima scenă a baschetului feminin din România au fost spulberate în urmă cu zece zile, după apariția câtorva cazuri de COVID-19 în rândul jucătoarelor pregătite de Miroslav Popov. Acele probleme au fost depășite și formația constănțeană revine în play-off-ul campionatului pentru partidele de clasament.

Phoenix CSU Simona Halep dispută la mijlocul acestei săptămâni două meciuri în compania celor de la Universitatea Cluj, care contează în lupta pentru locurile 5-8 ale clasamentului.

Confruntările sunt programate să aibă loc miercuri și joi, în Sala Sporturilor din Constanța, cu începere de la ora 16. Dacă formația de la malul mării a cedat în sferturile de finală la masa verde, potrivit regulamentului, ardelencele au fost învinse în două rânduri într-o manieră categorică de vicecampioana României, CS Municipal Satu Mare.

În cazul în care vor trece de Universitatea Cluj Napoca, constănțencele vor juca pentru locurile 5-6 contra învingătoarei dintre Municipal Târgoviște și Agronomia București.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233