dobroge.tv

Live

Dublă înfrângere pentru Athletic

19 aprilie 2021
Publicitate

BC Athletic a ratat șansa de a urca în clasamentul Ligii Naționale la baschet masculin. Constănțenii au pierdut ambele partide disputate la Târgu Jiu la sfârșitul săptămânii și împart ultimul loc cu CSM Miercurea Ciuc.

BC Athletic a debutat la turneul cu numărul 12 al Ligii Naționale la baschet masculin contra gazdelor de la Municipal Târgu Jiu. Văzută de constănțeni inițial drept o partidă echilibrată, în care pot forța chiar și obținerea unei noi victorii în campionat, aceasta s-a dovedit a fi un eșec total.

Gorjenii au dominat într-o manieră categorică fiecare sfert al întâlnii și s-au impus la final cu un avans de 27 de puncte, scor 86 la 59.

Sâmbătă, deși adversarul a fost unul net superior din punct de vedere statistic, constănțenii au reușit o evoluție mult mai bună. Astfel, baschetbaliștii de la Municipal Galați s-au întrebuințat serios, mai ales în prima repriză, încheiată la egalitate, scor 39 la 39.

Din păcate pentru formația pregătită de Alexandru Olteanu, mici detalii au făcut diferența după revenirea de la cabine și au cedat sferturile trei și patru la trei puncte diferență, astfel că moldovenii s-au impus la final cu 75 la 69.

În urma partidelor din cadrul turneului cu numărul 12 al Ligii Naționale, BC Athletic a coborât în clasament, fiind acum la egalitate de puncte cu ultima clasată, CSM Miercurea Ciuc, ambele cu câte 26 de puncte.

Pentru formația de pe litoral urmează acum câteva săptămâni de pauză, urmând să încheie sezonul regulat cu două partide ce vor avea loc chiar la Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233