Live

Farul a scăpat de retrogradare

FC Farul și-a asigurat și matematic prezența în Liga a doua și în sezonul viitorul. „Marinarii” au obținut în weekend victoria care i-a scăpat de grijile retrogradării, după ce s-au impus la Constanța în fața celor de la Comuna Recea, cu scorul de 3-1.

La doar o lună după ce s-au confruntat în sezonul regular, FC Farul și Comuna Recea au fost din nou adversare în Liga a doua, de data aceasta în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

La fel ca și atunci, „marinarii” au pornit cu prima șansă la victorie, reușind să stabilească deznodământul partidei chiar din prima repriză. Reușita lui Cruceru din minutul 30 și apoi autogolul lui Ispas le-au asigurat elevilor lui Ianis Zicu un avantaj liniștitor la pauza dintre reprize. Maramureșenii au dat un semn de revenire în minutul 65, după reușita lui Mendoza, însă

Dămășcan le-a spulberat orice speranță, după ce a înscris pentru 3-1 pe finalul partidei. O victorie care i-a urcat pe „marinari” pe primul loc al grupei A din play-out-ul Ligii a doua, la egalitate de puncte, 36, cu Metaloglobus București.

O victorie importantă. Noi nu meritam să fim în situația aceasta și să simțim aceste emoții ale barajului, să spun așa. Chiar dacă toată lumea vorbea cu indiferență mare de puncte, era o neliniște și erau lucruri care ne apăsau. Mai ales că în primele două etape nu am reușit să câștigăm, am avut o perioadă mai puțin bună. Dar, dacă este să facem o analiză corectă și totală asupra a tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani de când am venit la Constanța, eu cred că echipa a arătat determinare, dăruire. În 21 de meciuri acasă, am pierdut patru: un meci anul trecut cu Turris și încă trei meciuri anul acesta, dintre care unul jucând cu 10-11 jucători, pentru că a fost situația cu COVID-ul”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

În clasamentul grupei A din play-out, CSM Slatina și Pandurii Târgu Jiu sunt deja retrogradate, singura necunoscută fiind numele formației care merge la barajul de menținere în Liga a doua.

De partea cealaltă, Farul și Metaloglobus București sunt salvate de la retrogradare și matematic, chiar dacă mai au câte trei meciuri rămase de disputat din această fază a campionatului.

05 mai 2021 - 21:13
Wesbsc
stromectol tab - ivermectin 80 mg ivermectin 1 topical cream
05 mai 2021 - 12:32
Byyfpl
stromectol where to buy - ivermectin usa ivermectin 80 mg
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233