dobroge.tv

Live

Viitorul, obligată să câștige

20 aprilie 2021
Publicitate

FC Viitorul a început cu o înfrângere play-out-ul Ligii întâi și a ajuns la șapte meciuri consecutive fără victorie în campionat. Constănțenii nu își mai permit pași greșiți dacă vor să nu își înrăutățească situația în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Trupa lui Gheorghe Hagi joacă la Ovidiu, contra celor de la Gaz Metan Mediaș.

FC Viitorul și Gaz Metan Mediaș s-au aflat față în față în urmă cu numai o săptămână, tot pe arena centrală a bazei sportive de la Ovidiu. Atunci victoria a revenit medieșenilor, care au produs surpriza și s-au impus cu scorul de 2-0 într-o partidă în care constănțenii aproape că n-au contat.

Dacă la momentul respectiv confruntarea conta pentru sezonul regular al Ligii Întâi, acum situația este mult schimbată, fiind vorba de play-out campionatului. Ceea ce face ca punctele puse în joc să fie și mai importante.

Tocmai din acest motiv, Cătălin Anghel speră ca elevii săi să fi învățat din greșelile trecutului și să obțină prima victorie după nu mai puțin de șapte meciuri oficiale.

Este întradevăr o partidă mai importantă decât cealaltă. Bineînțeles că acum deja jucând cu ei, lucrurile sunt destul de clare. Dar, cred eu că din momentul ăsta trebuie să vorbim mai puțin și să facem mai multe în teren.

Lucrurile sunt simple. În primul rând, noi suntem împreună cu jucătorii. Și al doilea, și e foarte clar, nu marcăm, deci trebuie să marcăm și primim gol și nu mai trebuie să primim. Lucrurile sunt foarte clare. Acum rămâne să alegem tactica pe care trebuie să o facem ca să rezolvăm problemele astea”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul.

Acest play-out cred că este unul dintre cele mai grele play-out-uri de până acum. Unul foarte strâns și eu sper și am încredere în băieți, că o să o scoatem la capăt și o să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat George Ganea, FC Viitorul Constanța.

Înaintea confruntării din această seară, FC Viitorul se afla pe poziția a 13 a clasamentului, care duce la barajului de menținere în Liga Întâi, cu 16 puncte. De partea cealaltă, medieșenii sunt pe 11, cu două puncte mai mult decât formația de pe litoral.

FC Viitorul – Gaz Metan Mediaș, contând pentru etapa a doua a play-out-ului Ligii Întâi la fotbal, se joacă în această seară la Ovidiu, cu începere de la ora 19.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233