dobroge.tv

Live

Ianis Zicu, răspuns pentru contestatari

20 aprilie 2021
Publicitate

Scăpat de presiunea luptei pentru evitarea retrogradării, Ianis Zicu le-a răspuns celor care au criticat jocul echipei sale după ratarea calificării în play-off-ul Ligii a doua.

Dacă este să tragem linie la sezonul regular, am fost la un punct de baraj. La trei puncte de promovare directă și cred că jocul ne permitea să sperăm. Din păcate, nu am reușit să avem rezultate bune cu echipele care au terminat în fața noastră. Toată lumea s-a grăbit să vorbească foarte multe lucruri care m-au deranjat. Nu am zis nimic până acum pentru că eram focusat pe ceea ce trebuia noi să facem ca să închidem orice discuție de baraj și retrogradare.

Cu buget de trei ori mai mic decât Petrolul, decât Cluj și decât alte echipe, această echipă a reușit să termine la egalitate de puncte cu echipele care au mers în play-off. Chiar dacă acesta era obiectivul nostru, nu s-am îndeplinit din această cauză, că am avut rezultatele alea proaste cu echipele care au intrat în play-off. Cred că locul nostru era în primele șase și de-asta vreau să felicit pe toată lumea, de la jucători, la oamenii care lucrează în cadrul clubului, angajații clubului, cei care au grijă de teren, de tot ce înseamnă clubul Farul, pentru toată munca pe care au depus-o în acest an”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

După partida câștigată sâmbătă pe teren propriu, FC Farul și-a asigurat și matematic prezența în Liga a doua în sezonul următor. 

„Marinarii”, prin vocea președintelui Tiberiu Curt, au anunțat deja că obiectivul va rămâne același ca și până acum: promovarea pe prima scenă fotbalistică a României. Totul va depinde însă bugetul pe care FC Farul se va putea baza în stabilirea strategiei pentru sezonul viitor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233