Live

Tomitanii, înscriși în ultima clipă

Vești bune pentru rugby-ul constănțean! Orașul de malul mării va fi reprezentat și în noul sezon în SuperLiga Națională, după ce formația Tomitanii s-a înscris in extremis în campionat. Prima confruntare pentru tinerii elevi lui George Sava este programată pentru 30 aprilie.

Mai puțin de zece zile au mai rămas până la primul meci al celor de la ACS Tomitanii Constanța în noua ediție a SuperLigii Naționale de rugby. Din păcate, debutul nu se anunță deloc unul încurajator, în condițiile în care echipa de la malul mării a găsit în ultima clipă fondurile pentru a se înscrie în campionat.

Asta după ce anterior a fost nevoită să decline participarea în Cupa României la rugby, tot din cauza lipsei banilor. Tocmai din aceste motive și lotul de jucători este unul care nu poate emite mari pretenții pe prima scenă a rugby-ului din României. Echipa va fi antrenată de George Sava și pentru a avea numărul minim de 26 de jucători, președintele Cristian Cojocaru va fi legitimat, plus alți patru jucători de la CS Năvodari.

De asemenea, vor fi incluși în lot și mai mulți tineri rugbyști, născuți în anul 2002 de la LPS „Nicolae Rotaru” Constanța și Cleopatra Mamaia. Meciul Tomitanilor din prima etapă cu SCM Timișoara, din deplasare a fost amânat pentru 10 iulie, tocmai pentru a se reuși formarea unui lot cât mai competitiv.

Debutul Tomitanilor în campionat va fi vineri, 30 aprilie, de la ora 11.00 pe Stadionul „Mihai Naca” din Constanța cu Steaua București.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233